In balans met gewicht

Praktijk Touch-Therapie wil je helpen om in balans te komen met je lichaam. Vanuit mijn eigen ervaring en het steeds weer terug vallen in het oude eetpatroon en alle gevoelens daarom heen, heb ik iets gevonden dat mij hielp en ook vele anderen.

Jaren geleden heb ik zelf verschillende diëten gevolgd, met als het gevolg dat ik steeds meer aankwam: 5 kilo eraf , 10 kilo erbij, 5 kilo eraf, 10 kilo erbij. Ik bleef steeds het Jo-Jo effect ervaren. Uiteindelijk ben ik met willen afvallen gestopt en overgestapt om bewuster en gezonder te eten. Maar hoe gezond ik ook at en naar de sportschool ging, gewicht verliezen lukt mij niet. Ik geloof door mijn ervaring niet in afvallen, maar in gezond leven.

Maar hoe doe je dat? En kan je dan ook afvallen? Wat is gezond leven? Wat is gezond eten? Hoe leer je luisteren naar wat je lichaam nodig heeft?

Een oplossing om met je zelf in balans te komen, is dat mogelijk?

De oorzaak van overgewicht is niet alleen lichamelijk, maar vooral ook emotioneel en je omgeving waar in in opgegroeid bent. Hoe en wat je emotioneel meegemaakt hebt, heeft invloed op je zwaarder zijn. Vaak heb je ook van ouders en familieleden een voorbeeld gekregen, die je je helemaal eigen gemaakt hebt. Een zwaarder gewicht zorgt er ook voor dat je steviger op de grond staat en dat je niet zo snel omvalt. Je kan tegen een stootje. Maar er zijn meer oorzaken die met te zwaar zijn te maken hebben.

Vaak wordt ons verteld, het zit in de familie. Hoeveel hebben we aangeleerd en dus gekopieerd van onze familie? Trauma’s kunnen ook oorzaak hebben van je “te zwaar” zijn. Hoe vaak ben je in je leven afgewezen en vernederd? Heb jij vroeger je emoties niet mogen uiten? Voel jij je kwetsbaar en niet beschermd? Herken je schaamte gevoelens? Maar ook lichamelijk kun je voedingsstoffen missen, waardoor het gewicht loslaten niet lukt. Wist je dat een chocoladeverslaving te maken kan hebben met magnesium tekort?

Hoe kun je deze emotionele problemen aanpakken?

Hoe zou het zijn om emotionele problemen en trauma’s op te lossen zonder er helemaal diep in te gaan? Voor mij is dit mogelijk geworden met Acces Bars®. Acces Bars® is een behandeling op het hoofd om je lichaam te resetten van je automatische piloot. Je valt niet meer in je oude patroon en leert andere keuzes te maken. Een soort opschonen van je brein. Naast de basisbehandeling van Acces Bars, krijgen de trauma’s die bij jou passen aandacht om los gelaten te worden. Access was voor mij de eerste stap om voor mezelf te kiezen.

De Acces Bars® omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in het leven. Door zachte aanraking van de Bars punten gaat de energie weer stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuze kunt gaan maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige balans. Je kunt Bars eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer.

Als je veel bent afgevallen, maar de emoties hebben geen aandacht gehad, dan verval je weer in je oude patroon. Nadat ik beter voor mezelf ben gaan kiezen, ben ik afgevallen met de Gezondheidsreset van Life Plus. Een reinigingskuur van minimaal 9 weken met ondersteuning van supplementen. In 2019 ben ik met gemak 15 kilo kwijtgeraakt.

Wanneer geen gezondheidsreset kuur?

In een aantal gevallen mag je de kuur niet doen: Je mag geen Gezondheidsreset 3.0 kuur doen: Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, bij eetstoornissen, bij hoge dosering anti-depressiva, bij Diabetes type 1 en insuline afhankelijke Diabetes. Bij hart en vaatklachten overleg met de arts: “Kan dit kwaad? “ Bij darmklachten, overleggen naar de mogelijkheid. Het is bij darmklachten niet altijd mogelijk om hele kuur te doen, mogelijk moet je eerst het lichaam stabiliseren met alleen de basis supplementen. Massagesessies en Acces Bars sessie mogen altijd.

Hoe snel heb je resultaat?

Het eerste deel van de totale reset duurt bijna een maand. In deze periode kan je al 5 tot 10 kilo loslaten, met behoud van je spieren en mooie huid. Hierna zal je drie weken moeten stabiliseren en mocht je daarna nog meer gewicht los willen laten, dan kun je weer het eerst deel van de Reset 3.0 gaan doen.

Binnen twee weken na het beginnen van de Gezondsheidsreset 3.0 voelde ik mij veel fitter, vitaler en energieker en was ik 5 kilo kwijt. Na vier weken 8 kilo en een kledingmaat minder.

Ben jij klaar om een nieuwe keuze te maken? Wil jij je ook vitaler voelen en meer energie hebben? Wil jij meer weten?