Cursus Access Bars

Access Bars is begin 2017 op mijn pad gekomen en heeft mijn leven veranderd. Access Bars is een onderdeel van Access Consiousness, wat betekent: “toegang tot je bewustzijn”. Ik ben mij nu zo bewust van wat er in mijn lichaam en mijn gedachte gebeurt. Access heeft mij tools (handvaten) gegeven, om anders met mijn leven om te gaan.

Hoeveel meer heeft Accces mij gegeven om van mezelf te houden? 

Wil jij ook leren meer van jezelf te houden?

Een Access Bars behandeling is het vasthouden van bepaalde punten op het hoofd, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen los te laten. In totaal zijn er 32 punten op het hoofd, die verbonden zijn met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, relaties, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, ziekte en gezondheid en nog veel meer. Er kan meer rust in je hoofd ontstaan, er komt ruimte en ontspanning in je lichaam en je creëert nieuwe mogelijkheden in je leven. Een sessie haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Moeiteloos en met gemak.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Je shift de energetische lading van emoties weg. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wil jij meer rust in je hoofd, meer energie en minder klachten?

Na afloop van de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert het je leven.

Access Bars Class

Tijdens de Bars Class leer je in één dag (of twee halve dagen) hoe je de punten op het hoofd kunt behandelen en krijg je een aantal tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt inzetten. Tools waarmee je jouw eigen leven en dat van anderen kunt verrijken. Tijdens de cursus ontvang en geef je 2x een Access behandeling.

Na afronding van deze class ben je Bars Practicioner en mag je behandelingen geven aan je gezin, vrienden, familie en/of cliënten in jouw praktijk. Je kan ook Bars sessies uitwisselen met collega Bars Practicioners, zodat jij zelf ook blijvend kunt profiteren van de helende werking van de Bars. Twee keer per maand organiseer ik een swap (uitwisseling) in mijn praktijk.

Cursus Access Bars

  • 1 daagse cursus kost : € 380,00 , bij herhaling half geld.
  • Kinderen t/m 15 jaar gratis als ze met volwassene meekomen (kinderen vanaf ongeveer 7 jaar)
  • Jeugd 16 en 17 jaar : €190,00
  • Inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch.
  • Cursusmateriaal is in andere talen te ontvangen als je dit wilt. ( Turks, Engels, Duits, Frans, Spaans, enz)
  • Erkend (wereldwijd) diploma

Cursusdatum: 1 hele dag of 2 halve groep maximaal 6

Access BarsDonderdag4 april10.00 – 17.30 uur
Access BarsZaterdag 20 april10.00 – 17.30 uur
Access BarsVrijdag3 mei10.00 – 17.30 uur
Access BarsZaterdag18 mei10.00 – 17.30 uur
  • Komt een datum niet uit? Datum in overleg. Samen plannen we wanneer het jou uit komt.

Op locatie kom ik voor minimaal 4 cursisten. Ik kan 3 massagetafels meenemen. Regel jij 3 cursisten extra dan kun jij korting op jouw Class krijgen. Regel jij nog meer cursisten, wat gaat dat opleveren?

All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!