zwangerschap

Rondom Zwangerschap

Zwanger zijn is vaak een bijzondere periode, waarin je lichaam allerlei veranderingen ondergaat. Zwangerschapsreflex is erop gericht om alle veranderingen te ondersteunen en de zwangerschapskwaaltjes beter te kunnen verdragen. Het is goede voorbereiding op je bevalling, je lichaam en geest wordt beter voorbereid. Na de bevalling helpt een behandeling je weer sneller op krachten te komen en sneller balans te vinden.

Reflex therapie geeft verlichting bij klachten zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, milde hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.

Reflex-therapie kan ook ingezet worden bij het draaien van een stuit- en dwarsligging en om de bevalling op de wekken wanneer je uitgerekend bent.

Een behandeling kan ik aanvullen met oorreflex en tuina rugmassage.

Na een bevalling kan ik op kraambed langskomen voor jou en je kindje. Reflextherapie helpt je sneller te herstellen na een bevalling, maar werkt ook ondersteunend rondom bv borstvoeding en heeft effect op de baby. Startproblemen bij baby’s kun je via de moeder behandelen.

Wat kan ik voor jou betekenen?