Voorstellen

Ik ben Monique van den Beld. In 1990 rondde ik mijn opleiding tot HBOV-verpleegkundige af. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in de reguliere verpleging, groeide mijn interesse in de alternatieve gezondheidszorg. In 2000 volgde ik een opleiding tot voetreflexoloog, wat resulteerde in de start van mijn praktijk Foottouch in 2002, gericht op voetreflexologie.

Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik mijn kennis uitgebreid met diverse vormen van reflexologie, waaronder gezichtsreflexologie, handreflexologie, oorreflexologie en Chi Nie Tsang (buikmassage met reflexpunten voor organen). Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd in Chinese Tuina lichaamsmassage therapie, KinderTuina, Chinese Kruidenformules, Pijnbestrijding en Acces Bars.

Ik deel graag mijn massagetechnieken met anderen tijdens toegankelijke workshops. Neem een kijkje hier: [link naar cursuspagina].

Na 20 jaar voelde de naam Foottouch niet meer passend bij de diverse behandelingen die ik nu aanbied. Vanaf 2023 is mijn praktijknaam TouchTherapie, een naam die beter past bij alle massagetechnieken die ik toepas.

Wil je een behandeling of consult, dat kan! Je kunt online of telefonisch een afspraak maken. De bevestiging ontvang je per mail. Behandelingen worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering, verwijzing is niet nodig. Cursussen vallen buiten vergoeding. Bij dringende klachten kun je me bellen voor een spoedafspraak, waarvoor ik noodplekken beschikbaar heb.

Tijdens een behandeling ben ik soms niet in staat om de telefoon direct te beantwoorden. Spreek gerust een boodschap in en ik bel je zo snel mogelijk terug. De beste tijden om te bellen zijn rond half negen, tussen de middag of na 17.30 uur. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Contact

Via deze contact pagina kun je ook een vraag stellen en zal ik zo snel mogelijk op reageren via de email. Mocht ik niet gereageerd hebben, neem dan telefonisch contact op.