Cursus Metamorfose Massage

Datum: bij interesse vanaf zomer 2022

kosten: €30,00

Metamorfose massage is een massage (licht aanraking) van de handen, voeten en het hoofd, die helpen om (oude) patronen los te laten. Dit kan een grote verandering teweeg brengen. De massage helpt om ervaringen te verwerken en geeft nieuwe inzichten. Het helpt je te veranderen van binnen uit. Werkt zeer positief bij rouwverwerking, problemen op werk, traumatische ervaring verwerken, helpt je om beslissingen te nemen, bij drukke kinderen, etc. Het brengt je weer bij jezelf en in je eigen kracht.

Hoe bijzonder is het dat je dit zelf kan leren?

Metamorfose massage betekent letterlijk; gedaantewisseling, her-schepping, grote verandering. Het is een eenvoudig te leren techniek voor zelfgenezing, creatieve groei en bewustwording, die verandering van binnenuit op gang brengt. Een behandeling bestaat uit een lichte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Op de reflexgebieden kunnen blokkades zitten  die zowel voor de geboorte als tijdens het leven zijn ontstaan, welke tijdens de massage kunnen worden losgelaten.

Metamorfose massage is ideaal voor iedereen die klachten heeft en niet weet wat er mee aanvangen, en voor iedereen die wil “opruimen”. Een ontspannende massage, die ruimte biedt om van binnenuit te veranderen.

Metamorfose massage werkt erg ontspannend, brengt evenwicht tussen lichaam en geest. Het werkt goed bij emotionele problemen, onverwerkte ervaringen, huilbaby’s, zwangere vrouwen, bij het verwerken van verlies, etc. Bij stervenden geeft het veel rust en begeleidt het hen in hun proces. De massage is ook effectief bij problemen op school of werk, bij een minderwaardigheidsgevoel, geen keuzes kunnen maken en geen beslissingen durven nemen. Personen met dyslectie, spasmen, ADHD, kunnen door de ontspannende werking een heel andere kijk krijgen op hun probleem.

Door een metamorfose massage toe te passen, kan dit patroon doorbroken worden en zal men steeds meer voor zichzelf opkomen wanneer dit nodig is. We kunnen inzicht in onze levenspatronen krijgen, zodat er een verandering in onze levenshouding kan ontstaan.

Hoe zou het zijn dat jij mensen om je heen kan leren masseren om weer in hun eigen kracht komen te staan?